toate categoriile
ENEN

Despre Noi

Acasă> Despre Noi

nedefinit
Despre Noi

Coace Chemical Company Limited

Coace Chemical Co., Ltd. este o întreprindere privată locală din Xiamen, China. O întreprindere specializată în compatibilizatori din plastic și agenți de întărire din 2009. O întreprindere națională de înaltă tehnologie care integrează cercetare și dezvoltare, producție și vânzare de materiale polimerice. Coace aderând la filozofia de afaceri de "calitate stabilă, rafinament, globalizare" pentru a servi piața.

Coace deține o suprafață de 50,000 de metri pătrați, aproape 100 de angajați, inclusiv 20 de personal tehnic de cercetare și dezvoltare, și este echipată cu o fabrică complet automatizată pentru a asigura o calitate constantă a materialului și un mediu de lucru sigur pentru angajați. care asigură o capacitate anuală de zece mii de tone metrice, capacitatea de producție a ajuns la 20,000 de tone pe an.

Coace are un sistem complet de depozitare și logistică a lanțului de aprovizionare în China, cu birouri și depozite în Jiangsu, Shanghai, Zhejiang, Chongqing și Guangdong. Și a fost deschisă piețe de peste mări în 2017, acoperind mai mult de 20 de țări.

Cu misiunea de „reconfigurare a noii valori a materialelor”, Coace continuă să investească în cercetare și dezvoltare, a obținut zeci de certificate de brevet diverse, produsele acoperă compatibilizatori, agenți de întărire, aditivi funcționali și alte domenii, au trecut succesiv național, Uniunea Europeană și certificare americană. Iar principalii clienți includ întreprinderi internaționale și interne bine-cunoscute, cum ar fi CGN, NewTechWook, Taiwan Heyang, Turcia ZIRVE Company, Coreea de Sud KOCH Company etc. Produsele sunt exportate în mai mult de o duzină de țări din Europa, America și Asia de Sud-Est. .

De ce noi

Echipa noastră excelentă este întotdeauna gata să facă parte din cooperarea dumneavoastră, calitatea este valoarea noastră de bază.

20

Personalul cercetătorilor științifici oferă soluții profesionale

12000

Zona de producție a fabricii de proces

220

Clienți cooperați

100

Numărul rezultatelor cercetării proiectului

ISTORIA COMPANIEI

2009 01
2009

A fost înființată echipa fondatoare a Coace

2013 02
2013

A înființat fabrica Coace și centru experimental de cercetare și dezvoltare

2016 03
2016

Cooperat cu universități și fundația de birou și depozit

Fabrica noastra

Certificate Coace

c1
c2
c3
c4
c5
c6
c7
c8
c9
c10