toate categoriile
ENEN
 • Cum să reduceți mirosurile de plastic
  Cum să reduceți mirosurile de plastic
  Când vine vorba de interiorul mașinii, veți fi cu siguranță îngrijorat de gradul de miros al părților interioare ale mașinii. Test de evaluare a mirosului pentru mirosul materialelor modificate din interiorul unei mașini. Și cum să reduceți este o problemă. B2-ul nostru, care este compatibilizator cu miros scăzut, rată mare de altoire, volatilitate scăzută a materiei organice, reziduuri reduse și procesare ușoară.
 • Cum să rezolvi problema fibrelor plutitoare din nailon armat?
  Cum să rezolvi problema fibrelor plutitoare din nailon armat?
  Frecvent, clienții de modificare a nailonului întreabă despre Cum se rezolvă problema fibrelor plutitoare din nailon armat. Există trei opțiuni din care să alegeți.
 • Ce să faci când produsele din plastic sunt predispuse la fracturi fragile?
  Ce să faci când produsele din plastic sunt predispuse la fracturi fragile?

  Ce să faci atunci când produsele din plastic sunt predispuse la fracturi fragile Aflați acest truc pentru a vă ajuta să o rezolvați După oxidarea plasticului este ușor de produs fenomenul de fisurare fragilă Cum să îmbunătățiți duritatea plasticului? Trebuie doar să adăugăm agentul de întărire potrivit plasticului. Puteți îmbunătăți rezistența și rezistența la impact a materialelor plastice

 • Departamentul Depozitare și Transport - Unchiul Ma
  Departamentul Depozitare și Transport - Unchiul Ma
  Acesta este un interviu cu unchiul ma, care este managerul depozitului în Coace.
 • Compatibilizanții/întăritorii îndeplinesc testele FDA?
  Compatibilizanții/întăritorii îndeplinesc testele FDA?
  Teoretic vorbind, majoritatea compatibilizatorilor noștri, agenții de întărire și așa mai departe. Prin adăugarea unor materiale specifice, o materie primă adăugată în conformitate, practic, poate îndeplini cerințele FDA. Dar există mai multe cazuri de împărțit aici. Grefarea POE cu anhidridă maleică în sine este greu de acceptat cu FDA. Dificultatea de trecere nu este cauzată de altoire, ci mai degrabă de solubilitatea ciclohexanonei într-unul dintre teste. Deci depinde de cum alegi.
 • Cum se controlează temperatura de extrudare a nailonului dublu 6 compus single 6 plus fibre
  Cum se controlează temperatura de extrudare a nailonului dublu 6 compus single 6 plus fibre
  Temperatura de extrudare este conform unei procesări a nailonului dublu 6, cât mai aproape de dublu 6 posibil, dar poate fi puțin mai mică decât dublu 6. Un principiu este verificarea stării de topire înainte de adăugarea fibrei de sticlă.

Categorii fierbinți